Wie is Marcella van Maanen!

Ik ben Marcella van Maanen, 29 jaar oud. Ik heb heel mijn leve lang in Veenendaal gewoond maar woon sinds 2019 in het knusse dorpje Scherpenzeel in Gelderland. Sinds dat ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht in het jaar 2016 werk ik al fulltime als web & grafisch ontwerper.

Sinds 2018 heb ik mijn kvk nummer opgevraagd en ben ik ondernemer van mijn eigen bedrijfje Attic Graphics.

Mijn passie!

Ik ben een web & grafisch ontwerper, momenteel ben ik werkzaam bij het bedrijf Exzellenz Parket. Als ontwerper ben ik verantwoordelijk voor het bouwen & bijhouden van hun websites, alle marketing uitingen & het bijhouden van alle social media kanalen. Naast mijn werkzaamheden bij Exzellenz Parket ben ik eigenaar bij mijn eigen ondernemen genaamd: Attic Graphics!

ed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. quam erat volutpat. consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

→ Mijn opdrachten

Mijn hobbies!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om spelletjes te doen. Dit doet ik graag alleen en met vrienden, we spelen zowel online spelletjes of thuis met zijn alle een bordspel. Van consoles, bordspellen tot pc ik vind het allemaal leuk. Naast dat kijk ik ook graag naar series en films. Het maakt niet uit welke genre van horror tot anime. Ik ga graag weekendjes weg om Nederland te verkennen maar af en toe op vakantie in het buitenland doe ik ook erg graag.

Maar wat ik ook erg leuk vind om te doen is kokkerellen in de keuken. Ik ben graag bezig met nieuwe gerechten te maken en te eten.