Wie is Marcella van Maanen!

Ik ben Marcella van Maanen, 29 jaar oud. Ik heb tot aan 2019 mijn leven doorgebracht in het dorp Veenendaal. In 2019 ben ik verhuisd naar het knusse dorpje Scherpenzeel in Gelderland. Sinds dat ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht in het jaar 2016 werk ik al fulltime als web & grafisch ontwerper.

In 2018 heb ik mijn kvk nummer opgevraagd en ben ik ondernemer van mijn eigen bedrijf Attic Graphics.

→ Mijn opdrachten

Mijn passie!

Ik ben een web & grafisch ontwerper, momenteel ben ik werkzaam bij het bedrijf Exzellenz Parket. Als ontwerper ben ik verantwoordelijk voor het bouwen & bijhouden van hun websites, alle marketing uitingen & het bijhouden van alle social media kanalen. Naast mijn werkzaamheden bij Exzellenz Parket ben ik eigenaar van mijn eigen onderneming genaamd: Attic Graphics!

Ik ben graag bezig op de computer, zowel technisch als creatief kan ik mij weg daarin erg goed vinden en vind ik dat ook erg leuk om te doen.

→ Mijn CV

Mijn hobbies!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om spelletjes te doen. Dit doet ik graag alleen en met vrienden, we spelen zowel online spelletjes of thuis met zijn allen een bordspel. Van consoles, bordspellen tot pc ik vind het allemaal leuk. Naast dat kijk ik ook graag naar series en films. Het maakt niet uit welke genre van horror tot anime. Daarnaast ga ik graag weekendjes weg om Nederland te verkennen maar af en toe op vakantie in het buitenland doe ik ook erg graag.

Maar wat ik ook erg leuk vind om te doen is kokkerellen in de keuken. Ik ben graag bezig met nieuwe gerechten te maken en natuurlijk te eten.